Centrale verwarming.

Wat doen we?

Een comfortabel warm huis, zonder hoge stookkosten of gezondheidsrisico's en zonder te veel milieubelasting, dat is wat u van uw centrale verwarming verwacht. Efficiënt verwarmen, met een verwarmingstoestel dat altijd paraat staat wanneer u dat wilt, kost weinig moeite.

Op ons kan u rekenen voor het plaatsen en afwerken van uw centrale verwarmingsinstallatie. Wij bieden consultatie aan over welke soort installatie het meest rendabel is voor uw woning en kunnen daarna voor u een vrijblijvende offerte opstellen. Indien u vragen heeft of een vrijblijvende offerte wenst, kan u ons steeds telefonisch contacteren of via het contactformulier onderaan de pagina.

Een regelmatig onderhoud en een juiste afstelling van uw installatie zijn heel belangrijk. Een goed onderhouden en afgesteld toestel doet wonderen en zorgt ervoor dat u op een koude winterdag niet voor verrassingen komt te staan!

Opgelet! Een jaarlijks onderhoud van uw stookolie installatie is wettelijk verplicht voor zowel particulieren en bedrijven. Voor gasinstallaties is dit 2-jaarlijks.

Enkele projecten

Nieuwbouw gascondensatie

Bekijk foto's

Zwembadverwarming

Bekijk foto's

Stookolie condensatieketel

Bekijk foto's

Installatie warmtepomp

Bekijk foto's

Gascondensatieketel

Bekijk foto's

Al onze projecten

Koen Vervliet Bvba | Sint-Amandsesteenweg 145 - 2880 Bornem
Copyright © Koen Vervliet Bvba. Alle rechten voorbehouden.